Outlet bele tehnike

Oštećena i outlet bela tehnika na jednom mestu

Šta je to outlet bela tehnika?

Outlet bela tehnika su modeli koji su „zastareli“, jer su proizvedeni pre godinu dana, ili modeli koji su uvezeni iz inostranstva i koji na našem tržištu još ne postoje.

U većini slučajeva je to roba koja nema adekvatno pakovanje ili je pretrpela manja fizička oštećenja u transportu (za sva oštećenja šaljemo slike ili možete doći u naše prodavnice kako bi videli uživo).

Kakve uređaje možete naći kod nas?

Kod nas možete pronaći uređaje bele tehnike koji su manje ili više oštećeni, kao i bez oštećenja

Kolika mogu biti oštećenja?

U pitanju su isključivo estetska oštećenja u vidu ogrebotina, ulubljenja, nastala u transportu, koja ne utiču na funkcionalnost aparata. Svaki aparat koji kupite je testiran i proveren od strane naših servisera.

outlet bele tehnike

Da li možete uštedeti kupovinom outlet bele tehnike?

Definitivno DA. Najveća i verovatno najvažnija stavka prilikom kupovine outlet bele tehnike je ušteda, zavisno od modela ona može biti i do 70% u odnosu na standardnu tržišnu vrednost. 

Koje marke možete pronaći?

Robne marke sa kojima radimo: INDESIT, HOTPOINT ARISTON, WHIRLPOOL, BAUKNECHT, PRIVILEG, KitchenAid, Gorenje, FOX, VOX, Hisense i mnoge druge.

Outlet bela tehnika - kvalitet ili ne?

Često se postavlja pitanje u kvalitetu outlet bele tehnike. Ukoliko bolje razmislimo, možemo zaključiti da je ovakva tehnika jednino kvalitetnija ili u drugom slučaju istog kvaliteta kao i sva bela tehnika koju možete kupiti u Beogradu i Srbiji. Domaći popularni brendovi koji dođu u našu outlet prodavnicu su našli svoj put do nas tako što se nisu prodali iz fabrike, a prestali su da se proizvode. Mi takve uređaje otkupimo po principu „restlovi“. Ostali uređaji, koji su pravljeni za strano tržište dolaze kod nas po sličnom principu, ali je svakako bitno to da se uređaji bele tehnike za strano tržište prave daleko kvalitetnije nego kod nas. 

oštećena bela tehnika Beograd

Kod kupovine bele tehnike u našoj prodavnici, najveća prednost je ušteda, ali garancija i besplatna dostava svakako nisu za zaborav. 

Dostava za celu Srbiju

U cenu dostave su uključeni prevoz, dva radnika za istovar uređaja u Vaš stan ili kuću i odnošenje ambalaže