Oštećeni frižideri

Ušteda i do 70%

Slike oštećenih proizvoda, sa opisom oštećenja i cene šaljemo na Viber i na Whatsapp.
Pozovite nas!

Kupovina novih frižidera je neminovno veliki trošak za svaku porodicu, ali Vam nudimo način da uštedite:

Veliku uštedu možete napraviti kupovina novog oštećenog frižidera. Na našoj internet prodavnici možete pronaći frižider koji Vama odgovara po svim kriterijumima koje možete zamisliti.

U ponudi imamo:

  • Samootapajuće frižidere,
  • Kombinovane frižidere.
  • Oštećene frižidere, 
  • Outlet frižidere
  • Ugradne frižidere
  • Frižidere sa jednim vratima
  • Side by side frižidere
  • Mini frižidere

     

Naša prodavnica se fokusira na prodaju nove, tako i novooštećene bele tehnike, rasponi cena često su veoma veliki, a zbog brze cirkulacije proizvoda nekada i ne stižemo da imamo celokupnu ponudu na našem sajtu. Našim kupcima uvek predlažemo da pogledaju prozivode na sajtu, ali ukoliko ne pronađu njima odgovarajući uređaj uvek je predlog da nas pozovete ili da nam pošaljete kriterijume za kupovinu frižidera. Naši prodavci će uvek izaći u susret i pokušati da pronađu baš onakav uređaj kakav ste Vi poželeli. 

ILI

Kod nas kupujete oštećenu, ali novu i kvalitetnu belu tehniku.

Kupovinom bele tehnike u našoj prodavnici možete uštedeti novac i  vreme, a uređaje možete koristiti bez brige.

oštećena bela tehnika Beograd

Prednost kupovine oštećene bele tehnike

Kod kupovine bele tehnike u našoj prodavnici, najveća prednost je ušteda, ali garancija i besplatna dostava svakako nisu za zaborav. 

Dostava za celu Srbiju

U cenu dostave su uključeni prevoz, dva radnika za istovar uređaja u Vaš stan ili kuću i odnošenje ambalaže

Pogledajte jedan primer oštećenog frižidera. Frižideri sa oštećenjima mogu biti raznih, ovo je samo primer

oštećena bela tehnika - frižider

Kako bi bolje shvatili šta znači i kako izgleda oštećena bela tehnika, tačnije oštećeni frižideri za Vas smo izdvojili frižider Samostojeći kombinovani frižider Bauknecht Model: KGN 1820 IN. 

Na prvoj slici možete videti da frižider sa prednje strane nema nikakva estetska oštećenja dok sa desne bočne strane ima ulubljenja. Sve slike uređaja možete dobiti na viber ili whatsapp, a takođe ih možete pogledati pre kupovine u našem magacinu. 

Ovaj model frižidera u redovnoj prodaji je mogao da se nađe za oko 70.200 rsd dok kod nas sa ovakvim oštećenjem je na ceni od 47.600 rsd.
Još jednom napominjemo da kod nas možete kupiti uređaje isključivo bez ili sa estetskim oštećenjima koji nikako ne utiču na ispravnost i funkcije uređaja.