Da li kupiti polovnu belu tehniku?

Šta kažu maistori, a šta novčanik?

Da li kupiti polovnu belu tehniku?

Teško je dati svakom odgovor na ovo pitanje, ali nije nemoguće. Kada pričamo o kupovini bele tehnike, najbolje je da pričamo o kupovini nove bele tehnike.

Poslednjih godina u Srbiji i regionu se mnogo diskutuje o škart robi na našem tržištu, pa sa tim briga ljudi u toj temi postaje sve veća. Kada je u pitanju polovna bela tehnika cene koje su niske i pristupačne, su samo neki od razloga zbog kojih se potrošači sve više odlučuju za polovnu robu, u odnosu na novu. Ipak, kvalitet i dugotrajnost kada je u pitanju polovna bela tehnika je uvek upitan. Asortiman polovne tehnike je sve veći, pa tako na sajtu poput kupujemprodajem.com možete pronaći razne modele bele tehnike, različitih cena i karakteristika. U ponudi postoje uređaji kao što su beko, samsung, bosch, indesit, ali i uređaji skoro svih marki koje su vam poznate, pa smo sigurni da će svako pronaći neki uređaj. 

Ipak, ukoliko pokuštavate da uštedite prilikom kupovine bele tehnike, naš savet bi bio da kupite novu belu tehniku ili novu oštećenu belu tehniku

Uštedite, a kupite novo!

U popularnim prodavnicama možete naći i jeftiniju robu, ali postoji velika šansa da ćete takvu robu morati brzo da zamenite, dok kvalitetna roba najčešće ima visoku cenu, koja nije svakom dostupna. Mi smatramo da je zato najbolje rešenje oštećna bela tehnika ili outlet uređaji bez oštećenja.

Nova bela tehnika - prednosti i mane.

Osim toga što je nova bela tehnika jeftinija na dugoročne staze, ona ima i mnoge druge prednosti.

Samo neke od njih su:

  1. Dobijate garanciju (kod nas 25 meseci)
  2. Možete se posavetovati sa prodavcem i uz njegovu pomoć napraviti najbolju kombinaciju uređaja za vaš dom.
  3. Obezbeđeni su rezervni delovi minimum 7 godina
  4. Obezbeđen je servis
  5. Čisto, mirišljavo i lepo su karakteristike koje uvek dobro zvuče.
  6. Sigurni ste da plaćate kvalitet
  7. Besplatna dostava (barem kod nas)

ŠTA JE TO OŠTEĆENA ILI OUTLET BELA TEHNIKA?

Nije istina da je outlet bela tehnika korišćena ili istrošena roba.

U većini slučajeva je to roba koja nema adekvatno pakovanje, ima blaga estetska ili manja fizička oštećenja koje se obično dese u transportu (što je uvek naglašeno u opisu proizvoda).

Outlet bele tehnike su modeli koji su „zastareli“, jer su proizvedeni pre godinu dana, ili modeli koji su uvezeni iz inostranstva i koji na našem tržištu još ne postoje.

Potavlja se pitanje da li je sigurno kupiti oštećenu ili outlet belu tehniku? – Odgovor je da je SIGURNO. Oštećena bela tehnika prođe više testiranja od regularne nove, pa je samim tim i pouzdanija i sigurnija za kupovinu, čemu nam svedoči sve veći broj zadovoljnih kupaca.

Da li kupiti polovnu belu tehniku ?

Da li kupiti polovnu belu tehniku - šta kažu majstori?

Iskusni majstori kažu da se više ne proizvodi tehnika na kvalitetu kao pre 20+godina. Tada je za jednu veš mašinu prosečan čovek morao da izdvaja novac mesecima, ali danas to ipak nije tako. Razvijenost svih ostalih branši poput transporta, trgovine, elektronike su doveli do toga da je bela tehnika mnogo pristupačnija.
Po rečima maistora nekada je bilo svejedno da li kupite nov ili polovan uređaj. Obično je razlika bila u čistoći i boji, ali skoro pa nikada i dugotrajnosti. Ranije su uređaji pravljeni da traju „zauvek“. U današnje vreme to nije slučaj, maltene svaki uređaj ima svoj vek trajanja, tako da trebate ozbiljno da se posvetite biranju uređaja za vaš dom. Savet maistora je da ne kupujete polovan uređaj, zato što se često desi da toliko koliko ste platili uređaj date na popravke u prvih godinu dana.

Kod nas kupujete oštećenu, ali novu i kvalitetnu belu tehniku.

Kupovinom bele tehnike u našoj prodavnici možete uštedeti novac i  vreme, a uređaje možete koristiti bez brige.

oštećena bela tehnika Beograd

Prednost kupovine oštećene bele tehnike

Kod kupovine bele tehnike u našoj prodavnici, najveća prednost je ušteda, ali garancija i besplatna dostava svakako nisu za zaborav. 

Dostava za celu Srbiju

U cenu dostave su uključeni prevoz, dva radnika za istovar uređaja u Vaš stan ili kuću i odnošenje ambalaže